10 cele mai bune programe pentru a converti videoclipuri de la AVI la MP4

Ce sunt fișierele AVI și MP4

Printre cele mai cunoscute formate terminal se numără AVI și MP4:

  • AVI : este un dimensiune terminal avansat de Microsoft, caracterizat prin aceea că datele terminal și audio sunt stocate în un unic fișier fără a asasina calitatea imaginii, în loc să aveți dare de mai multe fișiere separate, realizând redarea simultană și simplă. . Este un dimensiune interj de tipizat, orisicine este admis de mai multe actuale DVD playere sau televizoare.
  • MP4 : Este un dimensiune extrem terminal pentru partajarea conținutului în rețea. A fost avansat pe fundatie formatului MOV. Spre distinctie de AVI, MP4 stochează date audio și terminal osebit . De astfel, stochează alte tipuri de componente, cum ar fi subtitrări, grafică, imagini statice și meniuri. Calitatea imaginii mijloc este egală sau mai gros decât AVI, dar cu o calibru mai mică. De obisnuinta, este formatul vechi pentru filmele orisicine pot fi achiziționate și descărcate de pe Internet.

Cele mai bune programe pentru a curge de la AVI la MP4

Wondershare UniConverter

Wondershare UniConverter este un librar all-in-one cu orisicine puteți manevra fișiere terminal compatibile cu mai indelungat de 1000 de formate, făcând tot felul de conversii între formate prep AVI în MP4 și asemenea vă puteți a gusta de diferite dispozitive. De astfel, ne aproba să extragem conținut de pe DVD-uri sau CD-uri și să încărcăm videoclipuri pe platforme online prep YouTube or Facebook. Videoclipurile pot fi editate în mai multe părți sau pot fi puse împreună pentru a a alcatui un clip nou. Le putem a pune filigrane, dirija dimensiunea imaginii, prep și luminozitatea și saturația.

Convertiți video cu Wondershare UniConverter

Wondershare UniConverter este o aplicație plătită pe orisicine o putem achiziționa de la 24.99 euro. De astfel, are un tra-ducere de încercare gratuită pe orisicine îl putem descărca de pe site-ul său web și este slobod pentru ambele ferestre din și Mac OS.

Convertor AVI ineficient pentru MP4

Convertor AVI ineficient pentru MP4 este o aplicație cu orisicine puteți converti tot felul de videoclipuri, cum ar fi de la AVI la MP4 pentru a a se cadea a exprima pe alte dispozitive într-un mod sadea. În timpul procesului de conversie vom a se cadea publica videoclipul, putând să tăiem părți din aiesta și să le combinăm în același fișier sau să le reducem dimensiunea. Funcțiile mijloc sunt mai limitate decât alte programe similare, dar iest mestesug nu ar a urma să fie un in-ferioritate, deoarece reușește să-și combine puterea pentru a-l aclimatiza la o usurinta de practicare adecvată tuturor tipurilor de utilizatori.

Vezi mai mult:  un antivirus pentru păstrarea siguranței Windows ITIGIC

Convertiți video cu convertor AVI gratuit în MP4

Convertorul AVI pentru MP4 ineficient este integral ineficient programul, compatibil cu Windows, din orisicine putem descărca aoace .

Video Joiner ineficient

Vorbind dupa Gratuit Video tâmplar este o aplicație gratuită cu orisicine putem converti toate tipurile de formate terminal, asemenea încât să putem converti videoclipuri de la AVI la MP4. Printre caracteristicile mijloc se remarcă prin posibilitatea de a tăia videoclipuri și de a incleia diferite părți într-un alt fișier, asemenea încât să poată fi ars pe un DVD, să facă o copie fotografica de rezervă, trimisă de e-mail sau salvate în biblioteca noastră terminal. De astfel, putem publica videoclipurile asemenea încât să le putem a infoia, să amânăm sincronizarea sau să inserăm subtitrări.

(*10*)

După cum am menționat, Free Video Joiner este un integral ineficient orar pe orisicine îl putem descărca din site-ul web al dezvoltatorului , fiind compatibil cu sistemul de operare Windows.

Frâna de mână

Frâna de mână este un soft orisicine ne va aproba să convertim fișiere audio și terminal de diferite formate, putând muta videoclipurile noastre AVI în MP4 și le putem a exprima pe fiecare player compatibil. În picler, pentru a converti videoclipuri, această aplicație ne va aproba să îndeplinim alte funcții, cum ar fi adăugarea de subtitrări, canale audio, tăierea terminal în fragmente sau schimbarea rezoluției mijloc. Este un sarsam sadea, perfect pentru a fi vechi de tot felul de utilizatori.

Arhiva Convierte cu HandBrake

HandBrake este un ineficient, open source, orar multiplataforma, asadar funcționează pe sisteme de operare prep Windows, Mac OS și Linux. Puteți să-l descărcați din .

Video Converter Ultimate

Video Converter Ultimate este un compresor de fișiere terminal cu orisicine putem muta videoclipurile noastre în dimensiune AVI în dimensiune MP4. Are stimul de înaltă definiție de până la 720p, inclusiv instrumente de publicare. În iest fel, putem tăia și incleia părți ale unui clip sau adăuga efecte la acestea, îmbunătățim focalizarea sau definiția imaginii. De astfel, are posibilitatea de a adăuga subtitrări la videoclipuri, prep și de a descărca fișiere de pe site-urile principale de găzduire terminal.

Vezi mai mult:  Intel Core i7-10700K vs Intel Core i9-10900K Procesoare în jocuri

Convertir video cu Video Converter Ultimate

Video Converter Ultimate este un ineficient aplicație, compatibilă cu sistemele de operare Windows și Mac OS. Îl poți descărca de pe iest link . De astfel, are o tra-ducere plătită pe orisicine o putem cumpăra de la 37.95 euro pe an.

Freemake Video Converter

Freemake Video Converter este un convertor terminal extrem integral cu orisicine putem muta cu ușurință fișierele noastre terminal AVI în MP4, deoarece are o interfață extrem intuitivă și ușor de utilizat. Înainte de a converti videoclipul, programul ne va aproba să le edităm pentru a-și a schimba dimensiunea, rotiți videoclipurile cu 90 sau 180 de grade, eliminați barele negre, limitați dimensiunea, tăiați și combinați mai multe fișiere într-un unic, și savai creați prezentări.

Converti video cu Freemake Video Converter

Freemake Video Converter este un integral ineficient aplicație pentru Windows pe orisicine o putem descărca de pe ea .

AVS Video Converter

AVS Video Converter este un sarsam sadea cu orisicine putem converti fișiere terminal între diferite formate, permițându-ne să trecem de la AVI la MP4. În picler, ne va aproba să modificăm dimensiunea imaginii terminal, prep și codecul de compresie, frecvența acesteia și canalele audio. Acest orar ne oferă, de astfel, opțiunea de a a se cadea publica videoclipul pe orisicine îl vom converti, fiind competent să-i variem culorile, să aplice efecte, să insereze scriptura sau să taie și să se alăture în mai multe părți. Pentru a nu afla dubii cu infatisare la rezultatul ultim, putem vizualiza videoclipul înainte de conversație.

Convertor de arhive AVS Video Converter

AVS Video Converter este un orar plătit. Are un subscriere anual orisicine cumva fi achiziționat în actual pentru 39 de euro. De astfel, are un subscriere imens pentru 49 de euro. Puteți descărca tra-ducere de încercare gratuită de la această legătură .

Vezi mai mult:  Cum se sincronizează subtitrările și sunetul unui videoclip în VLC

Cele mai bune programe de descărcat de la Microsoft Store

Compresor terminal și retezare

Compresor terminal și retezare este un convertor terminal, compresor și retezare extrem redutabil, prep și ineficient. Cu aiesta putem petrece fișierele noastre AVI la MP4 pentru a le a exprima pe fiecare mecanism compatibil. Cu iest sarsam putem prescurta personalizat dimensiunea videoclipului, a muta înălțimea și lățimea acestuia, litera de biți și cadre. Toate acestea fără pierderi de natura. De astfel, ne va aproba să tăiem mai multe părți ale unui clip și să le unim posterior într-un alt fișier neasemanat.

Convertir archivos con Video Compressor și Trimmer

Putem descărca integral Compresorul și Trimmerul Video ineficient de la Microsoft Magazin.

Video Converter Gratuit

Video Converter Gratuit este o aplicație pentru a converti fișierele terminal ușor și ineficient. În iest fel, putem converti fișierele noastre AVI în MP4 și le putem a exprima pe mai multe dispozitive compatibile. Cu iest sarsam vom a se cadea de astfel să înțelegem fișierele terminal, prep și să modificăm litera de biți pentru a le a mici dimensiunea. De astfel, ne va aproba să convertim mai multe fișiere concomitent.

Videoclipuri Convertir cu Video Converter Gratuit

Video Converter Free este un integral ineficient orar pe orisicine îl putem descărca din Microsoft Store.

Video Converter Orice dimensiune

Video Converter Orice dimensiune este un convertor terminal orisicine ne va a ajutora să convertim videoclipuri în diferite formate. În iest fel, putem petrece fișierele noastre terminal AVI la MP4 în câțiva pași simpli. Are o interfață extrem intuitivă și ușor de utilizat, de inde putem converti mai multe fișiere în același etate, prep și schimbarea rezoluției acestora. De astfel, ne-ar aproba să tăiem videoclipuri în fiecare calibru și dimensiune, pe lângă crearea unui clip pilula din videoclipul autentic, fără a asasina calitatea.

Convertir archivos con Video Converter Orice format

Putem descărca Video Converter Orice dimensiune pentru ineficient din magazinul Microsoft. De astfel, are o insirare de instrumente de plată pe orisicine le putem cumpăra opțional.

Te uiți: 10 cele mai bune programe pentru a converti videoclipuri de la AVI la MP4

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply