10 cele mai bune jocuri matematice pentru antrenarea creierului pe Android

Astăzi, găsim numere și operații matematice în toate domeniile vieții, cum ar fi la locul de muncă, acasă sau curat în relații romantice. Acesta este motivul pentru orisicare musai să fim pregătiți să gestionăm calculele într-un mod sprinten, invar încât să obținem cel mai bun mod este să instruim mintea către acea muncă jocuri matematice și didactice .

Profitând de faptul că suntem pe Android, avem la dispoziție multe titluri de aiest tip de gen, adaptate pentru toate tipurile de vârste, de la cel mai mic din casă până la cel mai batran. Fără alte întrebări, lăsăm o listă cu cele mai bune jocuri de matematică.

matematica-jocuri

Jocuri matematice, Învață Adunare, Scălare, Înmulțire și împărțire

Disponibil în mai multe limbi, este un joc conceput pentru întreaga vita, deoarece are moduri de poedinoc pentru doi jucători. Operații privitor simple, dar cu puțin sezon pentru a răspunde.(*10*)

Jocuri de matematica

În aiest caz, avem o progres cevasi mai complexă bazată pe puzzle-uri și numere, și pariem pe un un mod mai concurential . De intocmai, putem asista la dueluri online și să comparăm scorurile cu alți jucători.

Jocuri de matematica pentru copii de toate varstele

Ne orientăm din nou către cel mai mic asistenta, cu aiest joc moralizator exceptional de interactiv. Deși cumva părea cevasi copilăresc, adevărul este că asta conține provocări pentru niveluri până la gimnaziu, în anumit până la vârsta de 16 ani. Nu este alocutiune tocmai de jocuri cu număr, dar are și provocări arcade ca și cum ar fi un joc de platformă.

Vezi mai mult:  Cele mai bune aplicații pentru a desena pe dispozitivele Android din 2019

Toon Math: alergatura fără sfârșit și jocuri de matematică

Acest rapiditate copiilor constă în realizarea nivelurilor în cel mai redus sezon practicabil, dar fiți atenți, nu exclusiv că personajul nostru rulează, dar cei micsora musai să rezolve operații matematice simple pentru a a intinde avansarea și evazionarea obstacolelor. Este un mod mai interactiv de învățare în timpul jocului, de intocmai, cu posibilitatea deblocării de noi personaje.

Jocuri de matematică, Matematică

Dacă cel de mai înainte are o imagine mai distractivă, aiest joc pariază pe utilizarea distracției pentru a învăța sfaturi și trucuri matematice orisicare pot fi utile copiilor din clasele lor viitoare pe aiest calfa. Conținutul său este marit cu orisicare actualizare și este tradus în cel departe 7 limbi, cu sisteme de estimatie și diagrame pentru a contrasta progresul pacali mic.

Jocuri de masă de înmulțire

Învățarea tabelelor de înmulțire nu a fost niciodată atât de distractivă cu aiest joc, deoarece arată lecții pentru a le mentiona și mai târziu, creează întrebări ca chestionar pentru a a incerea dacă cei micsora din casă i-au învățat. În aiest cerine corabier 4 răspunsuri în orisicare opțiunea corectă și incorectă va fi evidențiată, în cazul în orisicare copilul a eșuat.

Teste matematice – întrebări de practică matematică

Are exerciții mentale pentru întreaga pasaj a elevului prin școala primară, de la convocare sau scădere la fracții. De intocmai, cumva funcționa fără o relatie la Internet, deși puterea sa constă în înregistrarea rezultatelor și evaluarea acestora.

; neurit;

Mai departe decât să dai lecții, aiest joc funcționează ca un puzzle acesta ne îndeamnă să obținem cât mai departe din creierul nostru. Acesta constă în combinarea numerelor dintr-un cadru, invar încât cantitate rândului sau a coloanei să corespundă rezultatului sfarsit, pe lângă faptul că are diferite dimensiuni ale tabelului și diverse intervale de cifre pentru a a potrivi dificultatea pe placul nostru.

Vezi mai mult:  Nintendo Game & Watch: Trucuri pentru vieți Infinite, Alegeți nivelul și multe altele

Copii matematici – adăugați, scăpați, numărați și învățați

Revenim cu oaresicare mai copilăresc, deși poate asta este cel mai conform pentru copiii orisicare au împlinit tocmai vârsta de 3 ani. Jocuri de adăugare, scădere și comparatie a numărului, inclusiv exemple tipice de pere și mere. Dezvoltatorii acestui joc spun că nu este niciodată excesiv timpuriu să începi cu matematica.

Treiari!

Deși ingloba exerciții pentru întreaga vita, asta este un joc cu mecanici oaresicare mai complicate, conceput pentru cei orisicare își doresc oaresicare mai departe, referindu-se și la aspectul economicos. Faceți momentele unui puzzle cu tot felul de exerciții mentale, nu sunt adecvate pentru toate vârstele și cu un coloană sonoră plăcută de ascultat . Există o varianta gratuită, dar merită să mergi pentru această varianta plătită dacă dorim o experiență mai completă.

Te uiți: 10 cele mai bune jocuri matematice pentru antrenarea creierului pe Android

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply