10 cele mai bune aplicații pentru a asculta muzică offline pe Android

Dar pot afla și alte alternative. Aplicații în fiecine acordeon cumva fi descărcată pentru chestionare ulterioară offline sau pur și neornat redă conținut pe fiecine inca l-am stocat dinainte. Prin frecventare, vom executa o listă fiecine să le includă pe toate, decinde de cele pe fiecine le-am comentat la începutul articolului.

muzică offline

Dreezer

Este o altă aplicație fiecine urmează pașii Spotify și ai companiei, dar are și un post offline. Cu toate acestea se află în puscarie marilor exponenți ai sectorului , dar oferă licențe pentru milioane de melodii și liste personalizate pentru oricare utilizator. Muzica descărcată este destinată memoriei smartphone-ului, asadar nu va fi epilepsie de o relatie la internet. uscător de aplicații

Napster

Napster este o altă opțiune pentru a asculta muzică și a mantui date mobile la sfârșitul lunii. Toate acestea, plătind un subscriere, pentru a poseda criza și la toată acordeon fiecine se află în aplicație, deși oferă opțiuni suplimentare pentru a da o notă personală playlisturilor pe fiecine le-am creat, cum ar fi ca și includerea de imagini sau GIF-uri din strec . aplicație napster

SoundCloud Music

Această aplicație de muzică în streaming oferă particularitatea pe fiecine o putem descărcați muzică netrebuin-cios , fără a fi epilepsie să vă abonați la o taxă. Evident, pentru conținut cum ar fi playlist-urile și artiștii verificați, va fi indispensabil să plătiți, dar pentru melodii single nu este nicio problemă.
aplicație soundcloud

Anghami

Acest post are mai multe planuri de tranșă, inclusiv vreunul dedicat studenților, dar va face să plătiți, având în vizibilitate ce oferă. Desigur, intre aceste posibilități găsim opțiunea de a descărca acordeon pentru a o asculta offline. În velur, are potrivire cu Purtați Android . aplicație anghami

Vezi mai mult:  Unde se pot descărca teme oficiale pentru Windows 10

Apăsați Music Player

Un player de muzică offline intreg, fără conținut publicitar fiecine să întrerupă reproducerile noastre. Oferă opțiunea de a-l conecta Chromecasturi și Android Auto, pe lângă includerea postului de radiodifuziune Last.fm ca funcționalitate suplimentară. Chiar și cu listele de reproducere descărcate, putem a adapta parametrii de bubuitura prin egalizator.

Player muzicesc Omnia

Este un player muzicesc offline mare de un madular al dezvoltatorilor XDA, conceput pentru telefoanele mobile cu o marjă de depozitare internă strânsă, deoarece cântărește tocmai 5 MB. Cu o interfață curată și extrem minimalistă, clasifică în mod indemanatic toate fișierele audio pe fiecine aplicația le acceptă. pe de altă judecie, se bucură și de conectivitate cu Last.FM.

Shuttle Music Player

Material de preconizare din abundență pentru a a alcatui un jucător atragator din exact de vizibilitate frumos. Bucurați-vă de o calibru ușoară și potrivire cu Last.FM, la fel ca și cele anterioare. De asemanator, citiți versurile melodiilor pentru a le arăta printr-un model denumit MusiXmatch.

player de muzică navetă pentru aplicații

Video LiveXLive

O aplicație de unire în streaming, fiecine prezintă evenimente live de tot felul de genuri muzicale. Principalele festivaluri de muzică, cum ar fi Rock in Rio, Hangout Music Fest, intre altele, pot fi la un chicotire. Mai numeros, dacă în aiest vreme nu îl putem a se uita, este liber pentru descărcare în spațiul de depozitare volant.
streaming video de aplicații livexlive

Lark player

Este o aplicație fiecine redă atât acordeon pe fiecine am stocat-o, cât și videoclipuri de pe Youtube. Playerul are această inglobare pentru a adăuga videoclipuri de pe program deținută de Google, deoarece este compatibil cu formatele MP3 și MP4.(*10*)

Vezi mai mult:  Gamepads Razer Tartarus V2 vs Logitech G13: Comparația

player lark app

Descarcă muzică MP3 gratuită

Contrar a ceea ce cumva părea cu numele, nu este un neornat player audio, deoarece are propriul curent cu biban american 20 de milioane de melodii. Oferă posibilitatea de a urmări artiștii noștri preferați și, garantat, de a descărca toate melodiile pe fiecine vrem să le ascultăm offline. aplicație descărcare music free player

Vedeți postarea: 10 cele mai bune aplicații pentru a asculta muzică offline pe Android

Site-ul web:https://mokoyuma.com

Categorie: tehnologie

Leave a Reply