10 cele mai bune aplicații anti-spyware pe Google Play

Spionajul este greșit, în fiecare situație. În această epocă a utilizării strălucite a smartphone-urilor, creșterea situațiilor frauduloase și a extorcării a fost în aceeași măsură, asadar este vitală protejarea confidențialității utilizatorilor. A funcționat de vartos anotimp în iest acceptie, așa cum se vede în următoarea sosit a Android 11, dar în anotimp ce sosesc soluții definitive, vă oferim câteva aplicații Anti Spyware .

Sunt aplicații oricine protejează anumite aspecte, cum ar fi aparatul foto, microfonul sau împotriva aplicațiilor oricine au viruși încorporați pentru a executa toate daunele posibile smartphone-urilor noastre sau, mai rău, pentru a a lua informații personale. Din fericie pe Android, avem măsuri pentru a abate iest dezastru.

aplicație anti-spyware

Remover spyware

Este un orar cu experiență oricine încearcă să protejeze dispozitivul împotriva aplicațiilor cu viruși implementați. Acesta detectează acele instrumente oricine amenință computerul într-un mod dosit, deoarece acestea sunt comercializate ca programe cu verificare parental , dar așa cum am văzut în mai multe rânduri, iest materie nu asigură confidențialitatea utilizatorului.

Anti Spy Mobile

Acesta servește ca un scaner soft pentru a recunoaste posibile amenințări dăunătoare pentru telefoanele noastre mobile. În picler, nu analizează conj aplicațiile pe oricine le-am intins inca, ci și site-urile web sau descărcările online oricine pot starni același actiune.

Protecție Malwarebytes

Majoritatea utilizatorilor o instalează pentru a desfasura funcția antivirus, dar adevărul este că funcționează și pentru detectarea amenințărilor spionului. Aplicațiile oricine urmăresc locațiile, vocea și apelurile, niciuna nu va a dura acestui orar, pe lângă linkurile oricine ne pot a expedia prin rețelele de socializare.(*10*)

Bloc Camera gratuită

De multe ori există multe teorii pe Internet că camerele mobile sunt instrumentele preferate ale hackerilor pentru a a cerca și extorta mulți utilizatori, de vraja, multe cazuri au fost inca numărate. Pentru a a indeparta bolile majore, avem această aplicație la blocați total atât camerele frontale, cât și cele din socoteala , prevenind activarea acestora.

Anti cearsit: blocant pentru cameră și microfon

Această aplicație a umbla puțin mai mult, deoarece pe lângă blocarea camerei, dezactivează și microfonul. Din păcate, este un alt centru dintre cele mai recurente pentru a a cerca și capturare conversații, asadar samite fi un orar tare eficace pentru a a indeparta căderea în aceste situații inconfortabile. De vraja, aceasta notifică când amandoi senzori sunt activi sau nu și creează o locație falsă pentru a „induce în greseala” hackerii.

Vezi mai mult:  Desktop.ini: Pentru ce este și de ce nu ștergeți acest fișier

Microfon Block Free -Anti malware și anti spyware

Dezactivează funcționarea microfonului atât în ​​aplicațiile oricine au permisiunile acordate pentru iest arie, cât și în apelurile telefonice pe oricine le efectuăm. În iest fel, evităm amenințarea spionajului în fiecare montare, deoarece putem adăuga aplicațiile pe oricine le dorim într-o listă optimizată sfoara, invar încât acestea să nu utilizeze microfonul cu fiecare preț.

Scaner Anti Spy și Spyware

Utilizați inteligența artificială pentru a recunoaste epigramatic spionii ca reclame ascunse, aplicații false, SMS sau spam frauduloase. Aplicația samite executa scanări automate, dar dacă preferăm, o putem executa fizic pentru a compune o mai rece siguranta, de fitece dată când descărcăm o aplicație nouă sau actualizăm una inca instalată.

Eliminare SpyWare (Anti Spy)

În afară de scanarea amenințărilor spionilor și de a a merge infiinta o listă de excepții, aplicația are o secțiune mai pedagogică, deoarece prezintă sfaturi de bază pentru a a indeparta intimidarea virtuală . Pe de altă dotatie, arată detaliile fiecărei aplicații oricine servesc ca conductori către hackeri, bunaoara locația, microfonul sau soba foto. Mai bine, arată permisiunile de oricine se bucură fitece aplicație.

Scanner de confidențialitate (AntiSpy) gratis

Un alt orar oricine detectează dacă ne spionează prin intermediul unui element autohton pe oricine îl avem pe smartphone. Să ne amintim că nu exclusiv că hackerii spionează, dar șeful nostru, părinții și lamurit partenerul nostru pot executa și această sarcină. Prin frecventare, detectează tehnologii oricine încearcă să ne spioneze prin intermediul aplicațiilor cu verificare parental sau de materie.

Anti Spy pentru WhatsApp

Și ce asupra WhatsApp? Afișarea orei ultimei conexiuni nu este întotdeauna pe placul tuturor, dar cateodata există părinți sau rude oricine doresc să fie conștienți de această travaliu în aplicația socială, asadar este o metodă bună de a camuflați ultima noastră relatie , fără a fi treaba să atingeți setările WhatsApp.

Vezi mai mult:  Controlul parental al HBO: blocarea conținutului adulților pentru copii

Te uiți: 10 cele mai bune aplicații anti-spyware pe Google Play

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply