10 cele mai bune aplicații Android pentru a învăța magia de acasă

Găsim aplicații pentru toate tipurile de niveluri, nu musai să fii cunoscator în arie sau să ai cunoștințe anterioare, distinct și cei mai mulți începători își au locul în aiest top. Vom intampla în revistă cele mai bune opțiuni pe oricare le găsim în magazie, atât trucuri de scamatorie și jocuri de cărți .

Aplicații Android pentru a învăța magie

Aflați trucuri magice

Principala problemă pe oricare o întâlnim este engleza, deși nici nu ar a urma să fie un dificultate în a nu încerca această aplicație. Are numeroase categorii pentru a începe în această oameni, atât cărți, trucuri matematice și distinct farmec pentru tot felul de situații, fie pe stradă, fie într-un bar.
învață lovituri magice

Magic Tricks de Mikael Montier

Un podreadcic oricare a categorie să profite la maxim de magia oricare inceteaza în orisicare casă. Proprietatea acestui unealta găsim și jocuri de anturaj, iar indata este activată Android conj avem la îndemână cele mai cunoscute trucuri. Scrisoarea spartă și alte trucuri digitale oricare vă vor lăsa pe ale voastre și pe ale altora cu morda deschisă.

52Kards

Potrivit imediat pentru iubitorii de cărți. Este dimensiune din până la 4 niveluri de nevoie, în funcție de cunoștințele pe oricare le avem, din numeroase tutoriale cu respectivele videoclipuri demonstrative. Are distinct propriul magazie pentru a cumpăra accesoriile oricare corabier în aceste videoclipuri, deși pentru aiest unealta nu există niciun subterfugiu, va a urma să plătiți cu bani reali.
Aplicație magia 52kards

GEEmmicK – Trucuri magice

Încă o dată, chestiune limbii este prezentă. Pentru cei oricare nu foarte vorbesc tais engleză, posibil fi o problemă să înțeleagă lecțiile. Aplicația are o interfață vartos placut lucrată, deși, plauzibil, catalogul de trucuri rămâne oaresicum exact, mai rafinat dacă comparăm această listă cu altele.

Vezi mai mult:  Cum să alegi cel mai bun laptop ușor cu un ecran de 15 inch.

iMagicBox Cife

O sertar magică oricare deține nenumărate trucuri magice. Vestea bună este că această aplicație are tais spaniolă , asadar va fi mai ușor să înțelegeți explicațiile fiecărei lecții. Este dimensiune din trucuri de o viață prep cele practicate cu mâinile și ceea ce dezvoltatorii numesc „Tecnomagia”, trucuri oricare pot fi făcute abia prin intermediul telefonului cauza.

Usor de erudit trucuri de farmec

Acesta arată într-un mod mai convingator procedura de învățare a magiei mai ușor. Acesta oferă atât cele mai multe trucuri tradiționale și cu materiale scăzute , prep și cele mai actuale și avansate. Deși, chestiune cea mai solicitată de utilizatori este repetată, nevoie de specie în limbi, în deosebit absența spaniolei atât în ​​texte, cât și în videoclipuri.
trucos faciles pentru aprender magia

Aminul mira-culos

Aflați cum puteți a lua iepurele din pălăria de top cu această aplicație. În surplus, este redutabil naimit în secțiunea comunității, cu posibilitatea de a partaja noi trucuri în aplicație pentru asistenta și de a a se salaslui relatie cu alți utilizatori. Chiar și în farmec putem fabrica imprieteni noi.
animo magic

Aflați trucuri magice – Tutoriale terminal subterfugiu mira-culos

Trucuri de cărți, trucuri de monede, scamatorie … Infinit de lecții cu videoclipurile respective pentru a ne a imagina. Mai degrabă, este o compilatie, deoarece aceste videoclipuri nu sunt realizate de la sine, ci mai degrabă colectează videoclipuri publice oricare sunt distribuite pe internet.
învață trucuri de magie magia

Aflați trucuri magice ușoare

Această aplicație consideră că nu necesită atât de zdravan clip, dacă lecția este placut explicată și placut ilustrată de imagini. El pledează pentru creativitatea magului, asemenea încât el persistă să repete trucul de câte ori este trebuincios, deoarece videoclipurile pot fabrica lucrurile zdravan mai ușoare.
învață trucuri magice ușoare magie

Vezi mai mult:  Ce este eroarea HTTP 503 și cum să o evităm

Magic Trick: Calculator de forță

Trucurile sunt vartos uitate când vorbim asupra farmec și sunt vartos distractive de intrebuintat cu întâlnirile cu familia sau cu prietenii, deoarece se gândesc vartos zdravan. Această aplicație a luat în considerare aiest unealta și din aiest temei, a conceput diferite jocuri cu număr oricare să forțeze mintea și memoria publicului. În surplus, calculatorul cu oricare facem trucurile posibil fi personalizat.

Te uiți: 10 cele mai bune aplicații Android pentru a învăța magia de acasă

Sursă:https://mokoyuma.com

Categorii: tehnologie

Leave a Reply